top of page
janelypysty.jpg

PE 23.6. 

Janely & Dancers

Janely esiintyy tanssiryhmänsä kanssa ja luvassa on sähäkkä ja menevä show jota et halua missata!

Janely on suomalainen artisti, laulaja ja lauluntekijä. Vuonna 2007 lahjakas Janely sai musiikillisesti lahjakkaan isoisänsä inspiraation aloittamaan oman musiikillisen uransa taiteilijana. Vuodesta 2008 lähtien kansainvälisenä levyttävänä artistina hänen karismaattinen persoonallisuutensa on viihdyttänyt ja loistanut useilla kaikenkokoisilla keikkalavoilla, mukaan lukien live-tv-esitykset Suomessa ja helmikuussa 2023 New Yorkin muotiviikolla. Janely allekirjoitti myös vastikään kansainvälisen levytyssopimuksen amerikkalaisen levy-yhtiön kanssa. Janely on julkaissut omaa musiikkiaan vuodesta 2012 lähtien, ja hänen toistaiseksi suurin menestys on ollut hänen toukokuussa 2020 amerikkalais-suomalaisen tuottajaduo Mass Mercuryn kanssa julkaissut latinopopin kappale 'Work Me Right'. Kappale ylsi ykköseksi iTunes Reggaeton -genrelistalla Suomessa ja Top3:lle Latinos Unidosin DJ-listalla (Latin Pop / elokuu 2020). Kappale ja sen viralliset remiksit saavuttivat myös kuusi (6) kertaa Top5-paikan kansainvälisillä DJ-listoilla. "Work Me Right" otti vastaan ​​radioasemat yli 50 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Brasilia, Iso-Britannia ja Australia. Janely on pitkin kevättä julkaissut uutta musiikkia ja uusimpana singlenä julkaistiin voimabiisi ”I won’t”. Valmistautuessaan ensimmäiseen maailmankiertueeseensa Janely äänittää parhaillaan ensimmäistä albumiaan joka on määrä julkaista Syyskuussa 2023.

LA 24.6.

Jukka Poika

PE & LA klo 22-04

Dj Pertsa

Takuuvarmaa menoa yhdessä Dj Stormyn kanssa!

Kautta aikojen Hovin legendaarisin Dj! 

Jukka Poika on suomenkielisen reggaen tunnetuin ja menestynein nimi. Hän aloitti päätoimisen artistinuransa jo vuonna 2000, mutta tuli suuren yleisön tietoisuuteen alkaen vuodesta 2010 mm. jättihiteillään Kylmästä lämpimään, Mielihyvää, Älä tyri ja Silkkii.

Uudet Kaiku Recordsin kanssa tehdyt kappaleet, kuten Onks liian myöhä, Viel rakkaus sut löytää, Souda kesämies ja Papaija lupasivat kuitenkin jämäkkää paluuta hittirintamalle. Papaija kuultiin myös Temptation Island Suomi -ohjelman tunnarina. Sivupolkuina Jukka on käynyt tallaamassa muun muassa Veikko Lavin ja Matti Jurvan kappaleita. Hän on myös esiintynyt Juha Vainio -konsertissa Kotkan Meripäivillä. Huikeita tulkintoja nähtiin ja kuultiin, kun Jukka Poika tähditti Vain elämää -kautta nro 12. Ensimmäisen kerran Jukka esiintyi ohjelmassa jo sen toisella kaudella.

Soundissa on yhä reggaen letkeyttä, mutta nyt myös aiempaa enemmän päivän pop-vaikutteita. Vuosien saatossa artisti jatkaa vahvana ja on julkaissut hienoja kappaleita toinen toisensa perään.

Jukka on tuonut tähän päivään paitsi levytyksiään, myös livekokoonpanoaan, joka koostuu sekä DJ:stä että muusikoista. Tuttu hetkessä eläminen ja arvaamattomatkin käänteet ovat silti tallella. Keikkojen spontaanius ja viihdyttävyys ovat vain jalostuneet vuosien mittaan.

Deejaying since 1982.
Dj Hall Of Fame Finland member 2009 (The Finnish Disco Chart Team& Discopress.

DJ:n työ innostaa yli 40 vuoden jälkeenkin - 

Varsinkin Hovista tuttu DJ Pertsa on tyytyväinen, jos asiakkaat tulevat juttelemaan ja höpöttelemään sekä toivomaan kappaleita soitettavaksi.

-En koe sitä rasittavana. Tämä työ perustuu mitä suurimmassa määrin vuorovaikutukseen.

DJ Pertsan tapaa tänä kesänä erityisesti Hovissa, useampana viikonloppuna. Ensimmäisestä DJ-keikasta on aikaa jo yli 40 vuotta. Sen hän teki 17-vuotiaaana. 

-Vieläkin riittää intoa. Jokainen ilta ja tapahtuma tuntuu mielenkiintoiselta.

bottom of page